Skip to main content

ALGEMENE SCHILDERWERKEN

Algemene schilderwerken Bruno Bruynsteen kan instaan voor zowel binnen- als buitenschilderwerken. Tevens kunnen wij alle eindafwerking voor u uitvoeren zoals plaatsen van vloerbekleding en raamdecoratie. Wij verzekeren steeds een stipte oplevering en mooie afwerking van uw project.

Bruynsteen Bruno en Valerie staat reeds bijna 20 jaar in de schilderbranche. Ik ben een jonge vakman met vooral oog voor netheid maar zeker en vast ook oog voor detail. Na bijna 20 jaar dienst bij een werkgever ben ik nu mijn eigen weg ingeslaan met een groot succes!

Mijn motto is: Ik 's avonds tevreden naar huis is de klant zeker ook tevreden in zijn nieuwe thuis!

OVERZICHT ACTIVITEITEN

SCHILDERWERKEN BUITEN

Alle schilderwerken en kaleien van gevels. Schilderen van ramen en deuren.

SCHILDERWERKEN BINNEN

Interieur schilderwerken muren, ramen, deuren. Muren behangen met vliesbehang en schilderen.

RAAMDECORATIE

Plaatsen en leveren van raamdecoratie zoals gordijnen, lamellen, ...

VLOERBEKLEDING

Plaatsen en leveren van vloerbekleding zoals laminaat, tapijt, vinyl, ...

REALISATIES TONEN ONZE MOGELIJKHEDEN

KLANTEN GETUIGEN

 • Hoogwaardige afwerking en kwaliteit! Top professionalisme. Zal in de toekomst zeker nog beroep doen op Bruno zijn diensten!

  Matthias Lootens
 • Bruno, we zijn zeer tevreden van je werk.
  Mooi, proper gewerkt en goede prijs kwaliteit.

  Paul Matthys
 • Je ziet dat dit een schilder is met liefde voor een vak. Verzorgd en proper werk en vertrekt nooit voor de klant tevreden is. Prijs kwaliteit ten top !!!

  Dorothée Vandenbossche

Bruno Bruynsteen

Schilder-decorateur met 20 jaar ervaring.
Alle opdrachten worden met oog voor detail uitgevoerd.

MAIL ONS

Uw interieur bepaalt de sfeer en zorgt voor de gezelligheid in huis. Het weerspiegelt ook uw persoonlijkheid… Met een bijpassend gordijn of accentmuur kan het alleen maar de gewenste sfeer versterken. Een volledige ruimte behangen of een bepaalde print gebruiken als accent in een ruimte, het kan allemaal… Wij gebruiken immers enkel kwalitatief behangpapier om een zolang mogelijke levensduur te garanderen.

Met uw exterieur weten we zeker ook raad mee, van uw gevel of façade kunnen we opnieuw een echt pareltje maken. De juiste vaststellingen van de ondergronden zijn zo belangrijk voordat de verf kan aangebracht worden. In ondersteuning met onze verffabrikant maken we een technisch plan op wat dan meteen resulteert in de verdiende garantie.

Vloerbekleding of parket, het behoort ook tot één van ons taken op het gebied van afwerking . Totaalprojecten en renovatiewerken behoren immers ook tot onze werkzaamheden, dus aarzel zeker niet om te informeren naar onze producten, prijzen per m² enz…

Raamdecoratie zorgt voor de volledige afwerking van uw interieur. Wij helpen u graag met de keuze en de plaatsing